Selecteer de taal

Fluxpower biedt dienstverlening aan bij realisatie, onderhoud en renovatie van hoogspanningsinstallaties. Waar het gaat om hoogspanningstechniek is Fluxpower de verbindende schakel tussen alle betrokken partijen.

Met Fluxpower heeft u een deskundige, ervaren en betrouwbare partner in huis. Zij beschikt over ruime kennis van diverse werkwijzen. Werkt hands-on en servicegericht mee in uw werkprocessen. Desgewenst verzorgt zij projecten of delen van het project.

De mensen van Fluxpower zijn snel en flexibel inzetbaar en volledig opgeleid op het gebied van veiligheid. Fluxpower stelt zeer hoge eisen aan kwaliteit en veiligheid. Wij beschikken over de gewenste persoonscertificeringen, zoals WV/IV-HS-LS of VP-HS-LS. En op het gebied van veiligheid: VCA-VOL, EHBO, Brandblusmiddelen, Rijvaardigheidstraining, SF6 certificaat en Hoogwerker certificaten.

Flux, aangeduid met de Griekse letter ɸ (phi), gaat over elektrische en magnetische stroomdichtheid. Met Fluxpower stroomlijnt u uw hoogspanningsprojecten.

Neem voor nadere informatie over onze dienstverlening en mogelijkheden contact met ons op.